Wij zijn Meurs Vervoer en Veiligheid
Mensgericht en vernieuwend

Wij zijn Meurs Vervoer en Veiligheid

Assessments zijn ons vak. We verrichten assessments voor zowel uitvoerende functies als managementfuncties in de Vervoers- en Veiligheidsbranche. De branche kent voor ons geen geheimen en we spreken de taal. We staan voor een mensgerichte en vernieuwende aanpak die ons uniek maakt.

Onze aanpak

Wij vinden het belangrijk dat de waarde van een assessment voor zowel de organisatie als de kandidaat evident en duurzaam is. In onze assessments werken kandidaat, opdrachtgever en psycholoog samen in een online testdossier. Uitkomst van het assessment of de keuring is een unieke persoonlijke online-presentatiepagina. De presentatiepagina geeft een overzichtelijk beeld – eventueel multimediaal. Je kunt inzoomen op onderdelen.

Waarom kiezen voor Meurs Vervoer en Veiligheid?

De gezichten achter Meurs Vervoer en Veiligheid

Renate en Suzanne vormen de harde kern van Meurs Vervoer en Veiligheid. Zij weten van de hoed en de rand en zorgen ervoor dat alles, zowel inhoudelijk als organisatorisch, aan de hoogste standaard voldoet.

Onze testassistenten op locatie zijn Charlotte Peppelman, Cynthia Sellaiyah, Daniel Tunzi en Maud Lubbinge. Zij begeleiden de kandidaten op de testdag zodat zij zich alleen over hun assessment hoeven te bekommeren.

Ons team van tien psychologen bestaat uit Marianne van Beek, Claire Berkhout, Pauline Bos, Myrthe Boswinkel, Barbara Bouwman, Linda van Hummel, Christianne Maaskant, Miranda Ranselaar, Saskia Rodenburg en Suzanne Wilders. Zij staan allen geregistreerd bij het NIP, hebben uitgebreide ervaring in het vak en de branche en snappen wat het assessment betekent, zowel voor de kandidaat als voor de opdrachtgever.

Gelijk een assessment aanvragen?

Dat kan!

Heb je nog vragen of wil je meer weten?

We horen het graag.

Assessment of psychologische keuring aanvragen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op, uiterlijk binnen 24 uur (werkdagen). Kan het niet zo lang wachten? Bel ons even: 088-1004705

* = verplicht